Actueel 


Griepprikpreventiespreekuur informatie (rectificatie)

Het grieppreventiespreekuur is op:

Dinsdag 28 oktober 2014
Voor patiënten met de beginletters van de achternaam A t/m K

Woensdag 29 oktober 2014
Voor patiënten met de beginletters van de achternaam L t/m Z

Het spreekuur is van 14.00-19.00 uur

Mocht u van ons een brief met uitnodiging gehad hebben, dan hopen wij dat u van dit spreekuur
gebruik zult maken.

Met vriendelijke groet, Team Gezondheidscentrum RandwegResultaten Klanttevredenheidsonderzoek

Gezondheidscentrum Randweg vindt het belangrijk om haar patiënten regelmatig te bevragen over de zorg die zij levert. Wij doen dit door middel van een online enquête waar patiënten o.a. via hun emailadres voor worden uitgenodigd.
De uitkomsten van deze patiënttevredenheidsonderzoeken publiceren wij op de website. De uit de enquête gedestilleerde gegevens geven ons imput om aan kwaliteitsverbetering van onze zorg te werken. Verder geeft het inzicht in hoe de patiënten ons centrum beoordelen en biedt het ruimte voor verbetering.

Klik hier voor de resultaten van het Gezondheidscentrum

Klik hier voor de resultaten van de Fysiotherapie
Klik hier voor de resultaten van de Huisartsen
Klik hier voor de resultaten van POH-Somatiek
Klik hier voor de resultaten van POH-GGZ

 

NHG-Praktijkaccreditering

Gezondheidscentrum Randweg heeft ook dit jaar de NHG-Praktijkaccreditering afgesloten met goede evaluatie. Dat betekent dat wij ook het komende jaar geaccrediteerd zijn en drager blijven van het keurmerk.

Met de verlenging van het certificaat maken wij waar dat onze praktijk doorlopend werkt aan kwaliteitsverbetering en voldoet aan de eisen van de beroepsgroep. Een bijzondere prestatie en daar zijn wij trots op.

Vanaf 1 januari 2013 worden alleen nog medische patiëntgegevens uitgewisseld van degenen die hiervoor toestemming hebben gegeven aan hun zorgverlener, zoals uw huisarts.

Als uw zorgverlener is aangesloten bij het systeem dan zal hij u vragen of u akkoord bent dat uw gegevens kunnen worden uitgewisseld. Dit wordt via aan formulier geregeld. U kunt uw akkoord altijd weer intrekken.

Wilt u hulp bij het invullen van dit formulier kunt u dit samen doen met een medewerker van de Vraagwijzer. De Vraagwijzer zit op de eerste verdieping.


Gezondheidscentrum Randweg - Sandelingplein 16E - 3075 AG Rotterdam - T 010 432 99 33
bloeddrukmeterglaasje melksinaasappeljoggenstethoscoopkind op glijbaanpillen